Annonssamarbete med LuleÄ Business Region AB

Hyllar nĂ€ringslivet i regionen: ”Vi Ă€r proffs pĂ„ samverkan”

Sparbanken Nord delar ut ett helt nytt pris under LuleĂ„ Business Awards. Årets Samverkanspris ska premiera insatser dĂ€r man tillsammans gör skillnad. "Det stĂ€mmer vĂ€l överens med sĂ€ttet vi sjĂ€lva jobbar pĂ„ och vad vi ser Ă€r viktigt i den samhĂ€llsomvandling som pĂ„gĂ„r", sĂ€ger Erika Mattsson, chef hĂ„llbarhet och samhĂ€lle.

Erika Mattsson, chef hÄllbarhet och samhÀlle, Sparbanken Nord

Erika Mattsson, chef hÄllbarhet och samhÀlle, Sparbanken Nord

Foto: Maria FĂ€ldt

Native2024-04-22 16:24
Detta Àr ett annonssamarbete.

Sparbanken Nord har tidigare varit partner Ă„t galan och nĂ€r möjligheten kom att stĂ„ bakom det nyinstiftade priset var det sjĂ€lvklart att sĂ€ga ja. Som bank Ă€r Sparbanken Nord en stor del av samhĂ€llet och samverkar med allt frĂ„n nĂ€ringsliv och offentlig sektor till kulturliv och unga företagare. 

– Det Ă€r en del av vĂ„rt DNA. Sparbanken lever helt i symbios med sin plats. För oss Ă€r samverkan naturligt och Ă€ven en framgĂ„ngsfaktor, sĂ€ger Erika Mattsson.

Med huvudkontor i PiteÄ har Sparbanken Nord stor förstÄelse för de förutsÀttningar och utmaningar som finns i regionen. DÄ vi befinner oss i en stor grön omstÀllning menar Erika Mattson att det Àr viktigt med gemensam problemlösning för att Ästadkomma ett sÄ bra resultat som möjligt.
– Det krĂ€vs styrka och mod att testa nya sĂ€tt att göra saker pĂ„ och dĂ€rmed bĂ„de lyckas och misslyckas tillsammans, sĂ€ger hon och tillĂ€gger:
– Jag Ă€r övertygad om att vi redan Ă€r duktiga. Vi har svart bĂ€lte nĂ€r det kommer till samarbete, det finns mĂ„nga goda initiativ i regionen.

HÀr kan du lÀsa mer om LuleÄ Business Awards

För Sparbanken Nord Àr det viktigt att vara en del av samhÀllet dÀr de verkar. Inte minst genom bankens grundaffÀr, som finansiÀr, men ocksÄ genom att stötta lokala initiativ. Sparbanken avsÀtter delar av bankens vinst till insatser som ska stÀrka platsen.
– Det handlar om livet mellan husen, det Ă€r viktigt nu nĂ€r vi behöver attrahera inflyttare. Men det handlar ocksĂ„ om lĂ„ngsiktiga satsningar och internationella investeringar som stĂ€rker vĂ„r region. 

Erika Mattsson och Sparbanken Nord tror pÄ kraften i företagandet. Att bÄde smÄ och stora bolag kan bidra till att öka intresset för regionen, visa att det Àr en attraktiv plats med spÀnnande arbetstillfÀllen.
– Den enskilda företagaren eller nĂ€tverket kan driva frĂ„gor som fĂ„r en jĂ€ttestor betydelse för platsen. DĂ€rför vill vi vara med och hylla företagandet och nĂ€ringslivet pĂ„ LuleĂ„ Business Awards. 

HÀr kan du lÀsa mer om LuleÄ Business Awards.

LuleÄ Business Awards

Årets LuleĂ„ Business Awards hĂ„lls i LuleĂ„ Energi Arena fredagen den 24 maj. Elva priser kommer delas ut under galakvĂ€llen. 

LuleÄ Business Awards genomförs av LuleÄ Business Region tillsammans med en rad partners. Medarrangör till Ärets gala Àr kommunikationsbyrÄn Oh My.

Platinapartners: Deloitte, Gabardin, LKAB, LuleÄ Energi, LuleÄ Kommun, Meta, NTM Media, Samljus, Sparbanken Nord. Guldpartners: AdvokatbyrÄn Kaiding, GalÀren, LF Norrbotten. Silverpartners: Företagarna, HS Copy, MAX, Niemi Bil, Nordea, SSAB. Bronspartners: DBT Capital, Handelsbanken, Lindbergs Konst & Ram, Quality Hotel LuleÄ.

HÀr kan du lÀsa mer om LuleÄ Business Awards.

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ NSD.