The Döörs har vunnit pris som Sveriges tredje bästa tribute-band – det vill säga band som helt håller sig till en repertoar bestående av ett specifikt band. I det här fallet The Doors. Jag är ingen konnässör i ämnet, men jag förstår grejen när låtsas-Jim Morrison och gänget kliver på scenen och dundrar igång med "Peace frog". Jag kan räkna till fler än två sällskap i publiken som enas om hur extremt Jim Morrison-lik röst sångaren faktiskt besitter.

Trots att jag är spiknykter och aldrig har roats speciellt mycket av varken teater eller peruker är "The Döörs" mycket underhållande. Ljudet är också rikt och väldigt The Doors-troget. Sångaren har också tatuerat in "The Doors" på armen.

Det är en enastående liten rockteater som är njutbar så länge orgelsolona inte trillar ut i rymden. Men i näst sista låten räddar låtsas-Jim Morrison det oändliga mittenpartiet i "Light my fire" med att springa ut på stranden och krama publiken. Innan de avslutar med "LA Woman" ber han en bön till Flakasandpubliken: "I need all of you to sing along with me becauce i'm to fucking high to sing it".