Föreningsliv Onsdagen den 4 september hade PRO Kalix en trivseldag som började med frukost. Därefter promenad och sedan mindfulness med Rebecca. Övningen började med att ta tre djupa andetag och därefter fortsätta tänka på andningen i olika skeden.

Vi fick prova på olika träningsredskap med fokus på balans, rörlighet och avslappning. Vi delades upp i fyra grupper med 15 i varje eftersom vi var totalt 60 deltagare. I varje grupp fanns någon instruktör med som vägledde oss.

Avbrott gjordes förlunch och lite samvaro. Efter lunch fortsatte vi med träning fram till eftermiddagen. När tiden för prova-på var slut, var det dags för paus och vi fick göra vad vi ville fram till bussavgången. Denna buss skulle ta oss till hemlig destination som inte fanns på kartan, enligt Ulla Granström. Det visade sig att den hemliga destinationen var Frevisören.

Där blev vi serverade röding med potatismos, som var jättegott. Vi blev även serverade örongodis av trubaduren Patrik Öhlund. Kvällen avslutades med buss tillbaka.

En del omdömen som framfördes om dagen var bland annat att det var billigt, välordnat samt man kände glädje över att få träffa likasinnade.