Åsa Vesterlund, från Hortlax, var med i ”Svenska Hollywoodfruar” från sjätte till tionde säsongen, medan Siv Cotton medverkade i säsong sex. Hon har även medverkat i den norska versionen av programmet.

”Det är så roligt att vara tillbaka! I denna säsong kommer jag träffa på en hel del vänner men även tyvärr några fiender”, säger Åsa Vesterlund i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Åsa återförenas med Hollywoodfruarna

I tidigare säsonger har Åsa Vesterlund bråkat rejält med en av programmets veteraner, Gunilla Persson. Bland annat kastade Åsa Vesterlund under en lunch 2016 ett glas vatten över Gunilla Persson, något som ledde till att Persson lämnade lunchen. De två sågs för att sluta fred i förra årets säsong, i ett jubileumsavsnitt där även Siv Cotton och flera andra fruar medverkade och talade ut om gångna oförrätter.

LÄS MER: "Snart smäller det – jag har fått nog"

Övriga Hollywoodfruar i programmets trettonde säsong är Maria Montazami, den enda deltagaren som medverkat i samtliga säsonger, nämnda Gunilla Persson och Elena Belle. Därmed står det klart att Sofie Prydz och Anna Anka inte medverkar i höst. Enligt TV3 kommer säsongen att bjuda på både ny frulunch, trädgårdsparty, bikiniplåtningar, parterapi och en jordbävning.

”Svenska Hollywoodfruar” har premiär tisdag den 27 augusti på TV3. (TT)