Det är nättidningen stoppapressarna.se som skriver att skönhetsdrottningen från Jokkmokk, Ida Ovmar, och den förre höjdhopparen Patrik Sjöberg är ett par. Under måndagen kom de till TV4:s gala "Tillsammans mot cancer" ihop och Sjöberg fick genast svara på frågor om den eventuella romansen.

– Om vi är ett par? Vi kom som par, ska Sjöberg ha sagt.

Varken den förre världsrekordhållaren i höjdhopp, Patrik Sjöberg, eller Ovmar har gått ut med att de är ett par på sociala medier, men ska enligt nättidningen stod det klart att de var mer än bara vänner under galakvällen. Tidigare har det ryktats om att Ovmar haft ett förhållande med en svensk skådespelare och när Norrbottens Media frågade henne om detta svarade hon:

Artikelbild

| Patrik Sjöberg

– Jag vet inte ens vad jag ska äta till frukost så det var en väldigt svår fråga, haha.

LÄS MER: Ett år av glamour, skandaler, näthat – och romansrykten

Ida Ovmar kommer från ett år där hon lämnade över tiaran som Miss Universe Sweden och över titeln som Miss Continent i Las Vegas. Sedan dess har hon utbildat sig till personlig tränare och siktar på att fortsätta jobba inom skönhetsbranschen.

– Jag kan meddela dig när det är klart. Det är stora grejer på gång men innan kontrakt är skrivna vågar jag inte säga något, sa hon i en intervju förra året.