Insändare Människor som försäkras ut från försäkringskassan mår dåligt. Ekonomin kraschar och du bollas runt i systemet som vår regering har hittat på . Du hänvisas till socialtjänsten för ekonomiskt bistånd om inte en arbetspraktik hittas. Arbetsförmedlingen gör inte mycket för människor idag. Idag hamnar du utanför. Trots att människor fyller i sina aktivitetsrapporter så får du ingen återkoppling av handläggare på arbetsförmedlingen.

Människor få gå med oro och oroa sig hela tiden. Hur går det , hur blir mitt liv med smärta, värk inte kunna ta sig fram på grund av sjukdomar. För du får inte vara sjuk som arbetslös det har försäkringskassan satt stopp för.

Det är ett bollande runt med människor som tvingas vänta på socialbidrag när de inte får någon hjälp av arbetsförmedlingen. Detta är katastrof. Människor hamnar i kläm i systemet som skulle hjälpa människor. De bollas runt, tappar sitt värde och är sjuk dessutom vad det så här regeringen med sina utredningar ville ha det i landet Sverige .