Guldkorn med god service sedan 80-talet prisas

Årets guldkorn har en verksamhet som symboliserar stabilitet och lĂ„ngsiktighet med god service sedan 1980-talet – Restaurang Waldorf har mottagit utmĂ€rkelsen pĂ„ scenen.

Francis Kuo, vd för Restaurang Waldorf.

Francis Kuo, vd för Restaurang Waldorf.

Foto: Alva Thiger

LuleÄ2022-06-03 21:04

Syftet med AdvokatbyrÄn Kaidings pris Àr att uppmÀrksamma företag som funnits under lÀngre tid och levererat till fromma förmÄn för alla, med arbete, produkter eller tjÀnster. LÄngsiktighet Àr i fokus.

Restaurang Waldorf har mottagit utmÀrkelsen pÄ LuleÄ Business Awards.

– Det Ă€r fantastiskt roligt. Det gĂ„r inte att beskriva. Man trodde aldrig att man skulle bli prisad för det, sĂ€ger Francis Kuo, vd.

Vad betyder priset?

– Vi kĂ€nner stor tacksamhet. Det hĂ€r Ă€r en extra boost i vardagssysslan.

Hur ska ni fira?

– I kvĂ€ll blir det fest. Vi ska lĂ€mpligt nog ha en personalfest vid midsommar ocksĂ„ sĂ„ dĂ„ kan alla vara med.

Motivering: "Den stabila grunden i LuleĂ„s nĂ€ringsliv Ă„terfinns mĂ„nga gĂ„nger i led dĂ€r uppmĂ€rksamhet inte hör till vardagen. Folk gĂ„r till jobbet och levererar, arbetstillfĂ€llen upprĂ€tthĂ„lls och skapas, verksamheter drivs med fast hand vidare och mervĂ€rden samt glĂ€dje skapas i regionen. NĂ€r detta dessutom sker under lĂ„ng tid finns det en sĂ€rskild anledning att uppmĂ€rksamma, högtidlighĂ„lla och fira. Årets vinnare har levererat god service sedan 1980-talet. Den hĂ€r restaurangen Ă€r en gedigen verksamhet som vĂ€l symboliserar stabilitet och lĂ„ngsiktighet. Tack för all god mat, fina bemötanden och hög tillgĂ€nglighet."

Årets guldkorn

AdvokatbyrÄn Kaiding stÄr bakom utmÀrkelsen som delats ut sedan 2017 och jurygruppsordförande Àr Peter Olofsson.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!