Clemons om framtiden: "Ingenting är omöjligt"

Willie Clemons lämnar Bodens BK till nästa säsong. "Jag tvivlar starkt på att jag kommer spela i Sverige nästa säsong men ingenting är omöjligt", säger han.

Landslagsspelaren Willie Clemons lämnar Bodens BK.

Landslagsspelaren Willie Clemons lämnar Bodens BK.

Foto: Petra Älvstrand / Frilans (Arkivbild)

Fotboll2019-11-23 12:07

Efter två säsonger i Bodens tröja går landslagsspelaren Willie Clemons vidare i karriären. 

Clemons har varit en central figur i Bodens anfallsspel både i division 2 och 1. Det blev 6 mål på 20 matcher i ettan och 6 mål på 19 matcher i division 2. 

– Det har varit en väldigt bra erfarenhet för mig och jag är tacksam för min tid här i Boden. De har hjälpt mig att ta nästa steg i min karriär och gjorde mig till en bättre fotbollsspelare än vad jag var när jag kom till klubben. Det kommer jag vara tacksam för under en lång tid framöver, säger Willie Clemons och fortsätter:

–  Förhoppningsvis kommer jag kunna ta med mig de saker jag lärde mig där till nästa steg i min resa. Vart det än kommer ta mig. 

Hur ser du på den sista säsongen i Boden?

– Vi fick en bedrövlig start på säsongen men avslutade väldigt starkt och det är jag stolt över att vi gjorde. Hade vi hittat jämnheten i spelet tidigare så hade det slutat annorlunda. 

– Förhoppningsvis lyckas de med det till den här säsongen, då borde Boden klara sig bra och kunna ta steget upp igen. 

Intresset för Clemons, som är landslagsman för Bermuda, är stort bland andra klubbar. Även om han inte helt stänger dörren för spel i en svensk kubb talar det mesta för att han hamnar i en engelsk klubb.

– Jag är inte säker på hur det blir ännu. Jag tvivlar starkt på att jag kommer spela i Sverige nästa säsong men ingenting är omöjligt. 

– Det enda jag vet just nu är att jag vill spela på hög nivå som möjligt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!